XVIII CURSA DEL LLOP-ILTIRCA 2010

0
514

PROGRAMA DE L’ACTIVITAT Més de 400km i unes trenta hores d’esforç continu al llarg de dos dies
Sis etapes:
I etapa / dia 12 de juny: Bicicleta de carretera, amb dos recorreguts possibles (un de 122 km i l’altre de 190 km) Es recorren les comarques de les Terres de l’Ebre passant per 20 municipis ebrencs, la qual cosa farà que les carreteres del territori estiguin molt animades dissabte. Sortirà a les 7:30h del Pavelló Firal de Tortosa i està prevista l’arribada entre les 11:30 i les 13:30h al mateix pavelló. És l’hora recomanada per l’organització per anar a donar suport als participants, un dels atractius forts de la Cursa, com també ho és la implicació i ajuda dels voluntaris.| II etapa / dia 12 de juny: Cursa de muntanya de 32 km. A peu des del mateix pavelló firal fins a L’Ampolla, pel coll de l’Alba. Com que és horari de molta insolació, es recomana protecció. La sortida es donarà a les 14:30h i l’arribada està prevista a partir de les 17:30h al Club Nàutic. Un punt on també és recomanable acudir per animar els esportistes. III etapa / dia 12 de juny: L’última etapa del dissabte és amb piragua de mar i es recorren 16km. Se surt a les 18:30h i s’arriba a les platges de Riumar, per finalment descansar als hotels, càmpings o cases de pagès de Deltebre, o altres alternatives. IV etapa / dia 13 de juny: Després d’una nit de descans i massatges, la piragua tornarà a ser l’instrument per arribar fins a Tortosa, però ara per les aigües més tranquil.les del riu. Se surt a les 6:00 h del matí i són 22km. Sortida des de Deltebre per a arribar entre les 9 i les 10 de matí a Tortosa. V etapa / dia 13 de juny: A les 10 h es donarà la sortida a la prova més emblemàtica de la Cursa del Llop: la Mitja Marató homologada a Caro. Són 21km i 100m. La sortida neutralitzada (Tortosa-Roquetes) és donarà a les 10:00h des de l’Avinguda de la Generalitat de Tortosa. La sortida oficial (Km0) es donarà a les 10.15h des del carrer Escorial de Roquetes. Els deu primers quilòmetres són d´aproximació a la muntanya amb un desnivell mig d’un 3%. L’autèntica i dura ascensió a Caro comença al Km10 i s’allarga fins al Km18. Els tres últims quilòmetres suavitzen considerablement i et porten, entre mig de pinars, fins la línia d´arribada. VI etapa / 13 de juny: Travessia pels Ports de Caro amb BTT amb dos recorreguts possibles (un de 83 km i l’altre de 110 km). Sortirà a les 13:30h del Refugi de la UEC de Caro i l’arribada està prevista entre les 19 i les 21:30 h al parc de Tortosa. Culminaran llavors els 400 km d’esforç continuat durant dos dies ( i durant un nombre d’hores indeterminat, segons les opcions i modalitats de participació ) amb dos premis principals: aconseguir el prestigiós trofeu del llop i haver participat en una cursa duríssima que dóna opció a conèixer l’antic territori dels ilercavons a l’estil d’un autèntic llop. Es pot participar inscrivint-se en etapes individuals (màxim 5) o bé a les següents modalitats completes de participació: – Trofeu del Llop. Consisteix en acabar totes sis etapes (amb recorreguts llargs) dintre del temps donat per l’organització. En categoria de fèmines s’optarà a aquest trofeu acabant les sis etapes però realitzant els recorreguts curts de les etapes ciclistes. – Trofeu especial. Consisteix en acabar totes sis etapes (amb recorreguts curts) dintre del temps donat per l’organització. – Relleus de tres corredors (un sempre en cursa). – Equips de tres corredors (dos sempre en cursa) dels quals, al menys un, ha de ser dona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.