LA SANT SILVESTRE BARCELONESA A SANT CUGAT DEL VALLÈS

0
412

Aquest dimarts 1 de juny a la Sala de Plens de l\’Ajuntament de Sant Cugat, els organitzadors de la cursa Sant Silvestre Barcelonesa han presentat un acord amb l\’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès per organitzar aquesta prova a aquesta ciutat. Amb la presencia del Regidor d\’Esports, Sr. Xavier Amador, Vicepresident de la Federació Catalana d\’Atletisme Sr. Josep Mª Antentas, Vicepresident del Club Atlètic Barcelonès, Sr. Joan Perarnau i amb el Director Tècnic de la Sant Silvestre Barcelonesa Sr. Domingo López, han presentat aquest acord davant la premsa.| En la XII edició i amb l\’empenta aconseguida en la Sant Silvestre Barcelonesa, els organitzadors volem transmetre aquesta il•lusió a un lloc tan emblemàtic com és Sant Cugat del Vallès. L\’èxit d\’aquest nou repte ve avalat per la possibilitat d\’apostar, aquest cop, per un entorn natural, aconseguint traslladar tot el sentiment d\’una \”Sant Silvestre\” al cor del Vallès i brindant als seus participants de l\’oportunitat de despedir-se de l\’any de la millor manera possible, deixant-lo enrere al creuar la línia d\’arribada, sota l\’atenta mirada del Monestir de Sant Cugat El organitzador de la Sant Silvestre Barcelonesa serà el Club Atlètic Barcelonès, aquest club que se fundat aquest any tindrà con nou repte continuar treballant per la organitzador d\’aquesta prova i col.locar la Sant Silvestre com unes de les millors curses del país, el Vicepresident del Club Joan Perarnau a destacat que \”la Sant Silvestre es una de les curses que reuneixen més atletes a tot mon, i que es un privilegi organitzar aquesta cursa a Sant Cugat, on resideixo, en aquests moments estem treballant per reunir els millors esponsors per la cursa\” El Regidor d\’Esports Sr. Xavier Amador a destacat \”que l\’Ajuntament de Sant Cugat a realitzat tots els esforços per que aquesta cursa sigui tot un èxit, ara ja es una realitat i s\’organitzarà a la nostra ciutat, agraïm a tots els organitzadors de formar part d’ aquest gran event esportiu i estem convençuts que serà una gran festa atlètica el dia 31 de desembre a Sant Cugat\”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.