La marató a fons per TVC

0
468

Us informem que el proper dimecres dia 2 de juny a les 22:20 h al canal 33 (just després del partit de bàsquet de play-off Madrid -Caja Laboral) s\’emetrà el reportatge del Quèquicom titulat: \”La marató a fons\”. S’hi inclouran aspectes sobre l\’anatomia muscular, la fisiologia de l\’exercici, els entrenaments, la psicologia del fondista, la nutrició, el calçat i la roba tècnica, etc. També el podreu veure a: http://blogs.tv3.cat/quequicom.| La marató és una prova de resistència que porta el cos al límit de l’esforç. El reporter Pere Renom s’entrena durant dotze setmanes per afrontar la cursa amb garanties: la prova d’esforç, l’alimentació, el calçat, l’anatomia, la fisiologia i la psicologia són la clau perquè el corredor pugui fer els 42 km i arribar a la meta amb èxit. El programa, a més, també aconsella sobre la manera de prevenir lesions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.