Queden pocs dies per la “Delta Prat”

0
1723

Arribem a la recta final . La XI Cursa Delta Prat ja està preparada i estem ultimen els últims detalls abans que es doni el tret de sortida el pròxim dissabte 5 a las 18’30 les curses infantils i a les 19 hores la cursa de 10 km. Queda pocs temps per inscriure a la cursa ja sigui de forma presencial en les botigues habituals, a la seu del club en el CEM Sagnier del Prat o per internet. Recordem que el dijous serà l’últim dia -si queden dorsals- i que a partir d’aquest moment no es faran mes inscripcions. Els nostres “cracks” també els tenim preparats: els pratencs; Sergio Enríquez i Sonia Gimenez. Sergio, recordman de la prova amb 31:30, juntament amb David Guiamet del J’Arribu, intentaran rebaixar la excel•lent marca aconseguida l’any passat. També hi seran els líders de la classificació provisional de la “Lliga Championchip”: la atleta Lucia Martinez Montesinos en categoria femenina i Antonio Sevillano Llergo de la masculina.| Volem destacar una de las novetats mes importants per aquesta edició i es la de la participació de tres grups de “Batukaires” del Prat que estaran repartits per tot el recorregut i que donaran marxa i ànims a tots els participants. Un altre de les novetats d’aquest any serà la col•laboració dels Bombers del Prat que muntaran activitats pel entreteniment dels nens. Per més informació: www.pratencaa.org

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.