Queden pocs dies per la “Delta Prat”

0
2100

Arribem a la recta final . La XI Cursa Delta Prat ja està preparada i estem ultimen els últims detalls abans que es doni el tret de sortida el pròxim dissabte 5 a las 18’30 les curses infantils i a les 19 hores la cursa de 10 km. Queda pocs temps per inscriure a la cursa ja sigui de forma presencial en les botigues habituals, a la seu del club en el CEM Sagnier del Prat o per internet. Recordem que el dijous serà l’últim dia -si queden dorsals- i que a partir d’aquest moment no es faran mes inscripcions. Els nostres “cracks” també els tenim preparats: els pratencs; Sergio Enríquez i Sonia Gimenez. Sergio, recordman de la prova amb 31:30, juntament amb David Guiamet del J’Arribu, intentaran rebaixar la excel•lent marca aconseguida l’any passat. També hi seran els líders de la classificació provisional de la “Lliga Championchip”: la atleta Lucia Martinez Montesinos en categoria femenina i Antonio Sevillano Llergo de la masculina.| Volem destacar una de las novetats mes importants per aquesta edició i es la de la participació de tres grups de “Batukaires” del Prat que estaran repartits per tot el recorregut i que donaran marxa i ànims a tots els participants. Un altre de les novetats d’aquest any serà la col•laboració dels Bombers del Prat que muntaran activitats pel entreteniment dels nens. Per més informació: www.pratencaa.org

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.