Neix “Regala un bosc”

0
571

Esport i medi ambient s’uneixen per recuperar els postres boscos
S’inicia la celebració de les carreres 100% solidàries per reforestar els boscos
El proper dia 6 de juny a les 9.30 tindrà lloc a Sant Llorenç Savall, província de Barcelona, la primera cursa 100% solidària per a la restauració dels boscos devastats pel foc. El circuit de la cursa tindrà lloc sempre per la zona cremada escollida per a reforestar. El 100% del dorsal dels participants anirà destinat a la reforestació del bosc. Sant Llorenç Savall , i més concretament, la Vall d’Horta que va patir un incendi el passat 2003 i que va calcinar més de 750 hectàrees, serà on arrancarà aquest projecte solidari .| El projecte “regala un bosc” té la intenció de tenir continuïtat en els anys i anirà variant la celebració del mateix segons les zones que es tinguin que mobilitzar per col•laborar en la restauració. Las carreres tindran les distàncies de 5 i 10 kilòmetres amb una altimetria que variarà segons la zona que es celebrin. Ambdues carreres seran populars i estan obertes a tot tipus de participants. L’objectiu en tot moment es de conscienciar a la població que no tenim que oblidar-nos dels nostres boscos una vegada s’hagin cremat i que , entre tots podem tornar a disfrutar d’ells novament. . “Aquesta iniciativa pretén involucrar a la població en la prevenció y “regalar un bosc” a través de l’esport solidari” , comenta José Luis Blanco, atleta olímpic i ambaixador de “Regala un bosc” Aquesta iniciativa compta ja amb ambaixadors esportistes de la talla de Luis Enrique, Jose Luis Blanco, Sergi Bruguera, Ana Burgos, Toñin Llorente entre altres atletes. “Regala un bosque” seguirà el seu camí per terres d’Andalusia el proper dia 26 de juny, on de la mà d’entitats i empreses col•laboradores es celebrarà a Granada la segona carrera que recorrerà l’interior de l’Alahambra , així com la zona devastada pel foc. L’edició de 2010 finalitzarà el 26 de setembre a Guadalajara. La “BoskiTrail” en totes les seves edicions constarà de dos nivells de dificultat per poder acollir a persones de qualsevol nivell de preparació física. La primera part de l’esdeveniment El preu del dorsal es de 8 euros (10 euros el dia de la cursa) Uneix-te al projecte regala un bosc Per a més informació i inscripcions: www.regalaunbosque.org

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.