MÍTING INTERNACIONAL PALAFRUGELL – COSTA BRAVA

0
497

Campionat de Catalunya de Relleus
Aquest dissabte 29 es va realitzar la dinovena edició del Míting Internacional d\’Atletisme Palafrugell–Costa Brava a l\’Estadi Josep Pla Arbonès de Palafrugell, conjuntament amb el Campionat de Catalunya de Relleus. Amb una extraordinària jornada atlètica, la gran figura del míting ve ser l\’atleta sueca Susanna Kallur, que ha vençut els 100 m tanques amb un registre de 13”14, adjudicant-se també el premi a la millor marca del campionat.| Podem destacar els quatre rècords de l’estadi aconseguits. El primer a càrrec de la mateixa Kallur, el de Raymond Kipchumba (Ken) als 1500 m amb 3’39”31, Claire Brady (Irl) als 100 m llisos amb 11”66, i el rellu de 4X100 m a càrrec de l’equip d’Irlanda amb 47”36. Els Campions Catalans de relleus van ser l’Agrupació Atlètica de Catalunya als 4X100 m femenins amb una marca de 49”68, i en la categoria masculina l’ISS-L’Hospitalet amb 43”20. El mateixos clubs es van imposar al relleu llarg, però intercanviant-se la categoria, així doncs, l’Agrupació Atlètica de Catalunya es va adjudicar el títol de 4X400 m masculins amb una marca de 3’22”11, i l’ISS-L’Hospitalet el femení amb 4’08”37.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.