Marta Domínguez a les pistes de la J.A. Sabadell

0
338

El passat dimecres 26 va acompanyar als atletes de la JAS la gran atleta palentina Marta Domínguez. La Marta, que aquest dies es troba concentrada al CAR de Sant Cugat, va aprofitar per acostar-se a les seves instal·lacions i compartir entrenament amb Miguel Quesada, en procés de recuperació després d\’uns mesos d\’estar allunyat de la competició per una inoportuna lesió. Tot un esdeveniment que els nostres atletes van aprofitar per fer-se la foto de rigor i deixar constància de la visita d\’aquesta il·lustre atleta nacional i internacional.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.