BARCELONA 2010 ES BOLCA AMB LA PROMOCIÓ A LA RECTA FINAL DEL PROJECTE

0
429

A més de l’espectacular spot de televisió que serà presentat el 21 de juny, accions de màrqueting de tot tipus a tota la ciutat asseguren un enorme reso als mitjans
La campanya de publicitat final del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 aprofitarà tots els suports coneguts i alguns nous perquè tota Barcelona conegui de primera mà que l’arribada de l’esdeveniment és imminent. L’estrella de l’espectacular i ambiciosa campanya serà l’spot de televisió que començarà a emitir-se el pròxim 21 de juny.| Rodat al propi Estadi Olímpic de Montjuïc per set dels principals atletes que participaran al Campionat i per més de 150 figurants, l’spot tindrà diversos formats, entre els 20 i els 40 segons. La música és original i l’ha compost el grup català Love of Lesbian. La presència de Barcelona 2010 a les televisions no acaba amb l’spot, ja que el Campionat patrocinarà durant tres setmanes el programa de TV3 Sport Club. També es connectarà amb el programa de la 8 Arucitys i Televisió Espanyola emetrà al canal Teledeporte una sèrie original sobre el Campionat d’Europa d’Atletisme i les proeses dels millors atletes espanyols que es troba en aquests moments a la fase de rodatge. Barcelona 2010 ha concebut a més aquesta campanya des del desig d’aconseguir complicitat amb els ciutadans de Barcelona. A més dels suports tradicionals, la campanya exterior es localitzarà en autobusos, metro, Bus Turístic i Canal Metro. A la parada de metro de la plaça Universitat es projectarà el vídeo de Barcelona 2010 en una pantalla gegant. Una gran lona a la plaça de toros de Les Arenes serà un altre dels elements més destacats de la campanya. A més hi haurà una senyalització especial de B10 a cinc dels circuits de running de la ciutat: Montjuïc, Diagonal Mar, parc de Cervantes, carretera de Les Aigües i Front Marítim. També s’instal—laran banderoles durant el recorregut de les proves de marxa atlètica i marató. Es col—locaran quatre opis digitals a la Diagonal de Barcelona amb el compte enrere del Campionat i 25 més a gimnasos i grans instal—lacions esportives. A l’aeroport es compta amb una lona d’11×6 metres a la zona d’embarcament del Pont Aeri i diversos opis a l’àrea d’arribades. Una altra idea agosarada del Departament de Màrqueting de Barcelna 2010 és la decoració d’una estació de metro (Diagonal o Sants) com una pista d’atletisme amb els carrers assenyalats. Totes aquestes accions es complementaran amb anuncis convencionals als principals diaris i a les seves versions digitals, així com a falques radiofòniques que podran sentir-se a les principals emissores de la ciutat. Des d’aquí fins el començament del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010, la promoció de l’esdeveniment mantindrà els seus nivells habituals amb la presència de la mascota Barni i la carpa amb material promocional a les curses populars que estan previstes al calendari. La darrera, la Cursa de la Integració que organitza el centre comercial La Maquinista, serà el dia 4 de juliol.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.