MÍTING INTERNACIONAL PALAFRUGELL – COSTA BRAVA

0
436

Campionat de Catalunya de Relleus
El proper dissabte 29 de maig, es realitzarà la dinovena edició del Míting Internacional d\’Atletisme Palafrugell – Costa Brava a l\’Estadi Josep Pla Arbonès de Palafrugell, que aquest any també acull el Campionat de Catalunya de Relleus. En aquesta edició, destaca sobre tots la participació de l\’atleta sueca Susanna Kallur, Campiona Mundial i Europea, així com recordwoman mundial de 60 metres tanques. També podrem gaudir de una bona representació dels millors atletes catalans, de la resta de l\’Estat i una important presència d\’atletes internacionals.| Podem destacar la presència d\’atletes com el recordman espanyol de 100 metres, Àngel David Rodríguez (FCB). Als 100 metres femenins participarà la jamaicana Janika Martell, acreditada amb 11,36 i la catalana Sílvia Riba (ISS-L\’H), als 1.500 m destaca la participació del kenyà Raymond Kipchumba, acreditat aquesta temporada amb una marca de 3\’37”, i el jove català Víctor Montaner (FCB). Laia Forcadell (ISS-L\’H) que correrà els 400 metres, amb rivals de la talla de la nord-americana Ashlee Kidd, acreditada amb 51”46, Marc Orozco (FCB) correrà els 400 metres, i l\’atleta suís Julien Fivaz que acredita una marca de 8,03 m en llargada aquesta temporada. El Míting de Palafrugell es un esdeveniment atlètic que es troba dins del circuit internacional de l\’E.A.P. (Europe Athlétisme Promotion), que aplega un total de 15 mítings internacionals de 6 països europeus.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.