CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MILLA EN RUTA

0
310

El proper diumenge 30 de maig, se celebrarà el primer Campionat de Catalunya de Milla en Ruta en el marc de la quarta edició de la Milla Urbana Terrassa Centre, organitzat per La Unió Atlètica de Terrassa. El festival atlètic començarà a partir de les 9,50 hores amb les curses de promoció fins a arribar al migdia que se celebraren les curses corresponents al campionat autonòmic La sortida i arribada esta ubicada a la Plaça Vella, i el circuit transcorre pels carrers Gavatxons, Raval de Montserrat, Unió i Major. La milla complerta són tres voltes al circuit.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.