1a Marxa Popular de Castelldans ( Lleida )

0
411

l Grup Solidari de Castelldans junt amb l\’Associació Esportiva Cultural de Puigverd de Lleida, el Club Ciclista Castelldans, i amb el suport del Consell Esportiu de les Garrigues, organitzen la 1a Marxa Popular de Castelldans amb una marxa ciclista de 40 km, marxa corrent i marxa caminant de 13,9 km i una cursa pels més petits fins a 13 anys de 500m.
Les marxes tindran un caràcter festiu i no competitiu i s’emmarca dins els actes de la Primavera Cultural que organitza l’Ajuntament de Castelldans. Els fons recaptats en les inscripcions aniran destinats íntegrament en els projectes de cooperació amb Etiòpia del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran, a la vegada que també es farà una recollida solidària de sabatilles esportives. La Marxa Popular se celebrarà a Castelldans el diumenge 30 de maig de 2010 a partir de les 9h, amb el punt de sortida al Passeig Moragues de la localitat. Les inscripcions es poden realitzar al propi Ajuntament de Castelldans, o a través de la web d’Iniciatives Solidàries http://www.isolidaries.org/inscripcions_castelldans.html| Els recorreguts son molt bonics, amb unes vistes fantàstiques!! A la web hi ha els recorreguts. A més hi haurà 2 avituallaments líquids i sòlids i al acabar bossa del corredor amb samarreta tècnica i esmorzar. Au, animeu-vos!!! AEC Puigverd de Lleida

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.