Núria Ferrer, debut internacional a l’Iberoamericà

0
383

52m14cm, 5a millor marca espanyola de tots els temps
L’atleta barberenca de l’Agrupació Atlètica Catalunya debutarà amb la selecció espanyola absoluta en el proper Campionat Iberoamericà que tindrà lloc del 4 al 6 de juny a San Fernando (Cadis).
Ferrer ha aconseguit ficar-se en l’equip espanyol en llançar aquest dissabte a Serrahima 52m14cm, superant així clarament la mínima exigida per la Real Federación Española de Atletismo que era de 51 metres. Aquest registre de la barberenca suposa la seva millor marca personal i la 5a millor marca espanyola de tots els temps. Va arribar en el primer intent després del qual Núria no va realitzar cap més en haver notat molèsties a la cama dreta. En veure que la seva marca no era en cap moment superada per les altres participants, entre les quals hi havia l’atleta d’Igualada Elia Pascual, també amb marca per sobre dels 50 metres, la barberenca no va haver de forçar i va tancar la seva participació.| Els 52m14cm demostren l’evolució de l’atleta entrenada per Enric Bassols al CAR de Sant Cugat, que enguany ja ha millorat la seva marca personal més de dos metres. En haver aconseguit el seu primer objectiu de l’any, debutar amb la selecció espanyola, ara Ferrer tindrà en l’horitzó el rècord català de la prova, 53m22cm. El Campionat Iberoamericà està organitzat per la Asociación Iberoamericana de Atletismo que està formada per 29 federacions nacionals (tots els països iberoamericans més Espanya, Portugal, Andorra i els països africans de parla portuguesa o espanyola). Se celebra cada dos anys i enguany s’espera la participació de més de 500 atletes. Aquests dies s’estan confirmant les llistes de les diverses seleccions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.