Just Sociats i Esther Hernàndez, campions de Catalunya de curses de muntanya

0
390

El passat diumenge 23 de maig es va disputar a Paüls (Baix Ebre) el Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya Individual de la FEEC, organitzat enguany per la Unió Excursionista de Catalunya de Tortosa. Amb una participació de 340 atletes, la X Cursa de Muntanya de Paüls, de 23 km i 4.000 m de desnivell acumulat, es desenvolupà, com és habitual, pels impressionants paratges del Parc Natural del Port. El dia, radiant, acompanyà als corredors. I tot i que al fons de la vall la calor ja es va deixar notar, dalt dels cims les temperatures eren força agradables.! Pel què fa als resultats, Just Sociats (CE Bandolers), que va repetir victòria a Paüls i Esther Hernàndez (CE Súria) es van proclamar campions de Catalunya en categoria sènior en una cursa que van dominar de cap a fi. Van acompanyar-los al podi Kiko Martí (UEC Tortosa) i Ahmed El Qayed (UEC Tortosa) en categoria masculina i Núria Picas (CE Comarca de Bages) i Teresa Forn en dones. Altres campions de Catalunya en diferents categories van ser: Jose Navarro (AE Mountain Runners del Berguedà) en màster masculí; Teresa Forn en màster femení; Joan Farnos (AE Extrem Team Tivissa) en veterà masculí i Maria Elena Ferreres (UEC Tortosa) en veterà femení. En definitiva, una cursa que va respondre a les expectatives creades i que va tindre com a colofó la presència de Jordi Merino, vicepresident de la FEEC, en l’acte del lliurament de premis.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.