CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
349

El Futbol Club Barcelona, Campió en homes i dones
Anna Pinero, Rècord de Catalunya de Salt amb Perxa (4,22 m)
Aquest diumenge 23 de maig s\’ha celebrarà la dissetena edició del Campionat de Catalunya de Clubs a l\’Estadi Municipal de Mataró, organitzat pel centre Atlètic Laietània. El Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol autonòmic per equips tant a la categoria masculina com a la femenina. El pòdium ha estat el mateix tant en homes com en dones, ja que l\’Agrupació Atlètica de Catalunya s\’ha classificat en segona posició, i l\’ISS-L\’Hospitalet en la tercera ambdues categories. Cal destacar el Rècord de Catalunya aconseguit per Anna Mª Pinero (AAC) en salt amb perxa amb un salt de 4,22 metres, millorant en un centímetre el seu anterior registre i quedant-se a només 8 cm de la mínima pels Campionats d\’Europa de Barcelona. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.