L’Hospitalet acull les primeres proves d’atletes discapacitats, puntuables per als Mundials

0
407

La Fundació Pere Suñé aconsegueix que el Míting d’Atletisme Internacional ISS, Gran Premi Kern Pharma puntuï per als Mundials de Nova Zelanda
El proper 5 de juny se celebrarà el Vè Míting d’Atletisme Internacional ISS, Gran Premi Kern Pharma per a Atletes amb Discapacitats de L’Hospitalet. Per primera vegada, la prova serà valedora per als Mundials de l’any 2011 a Nova Zelanda.| Després de cinc anys d’esforç i preparació, el Comitè Paralímpic Internacional (IPC) inclourà el Míting com a prova puntuable per als Mundials de Nova Zelanda. S’ha aconseguit amb el treball i la tenacitat de la Fundació Pere Suñé i de les Federacions que li han donat suport: la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, la Federació Catalana d’Esports per Atletes Disminuïts Físics i la Federació Catalana d’Esports per a Cecs. Aquest objectiu ha estat possible, també, gràcies al suport d’esponsors com ISS i Kern Pharma, entre d’altres. Aquest any se celebrarà la cinquena edició del Míting. Participarà l’atleta Sudafricà, Hilton Langehoven, categoria T12. Langehoven va guanyar tres medalles d\’or als jocs paralímpics de Pekin en 200m, salt de llargada i pentatló. Està prevista la participació, també, de l’atleta francès Djamel Mastouri, que pateix una paràlisi parcial. Mastouri va aconseguir classificar-se com a campió del món en 1500m a Assen. Al Vè Míting també competiran altres atletes Open com l’Hongarès, Gabor Pasztor, membre de la selecció Hongaresa d’Atletisme. La competició tindrà lloc el proper 5 de Juny, a partir de les 16.30, al Complex esportiu de L’Hospitalet.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.