Fisonomies de cuses

0
444

Un servidor, aficionat a escriure coses sobre atletisme popular, ha penjat en el Blogger una recopilació d\’uns escrits que anomeno \”Fisonomia del recorregut de la cursa…\”. No és un blog personal, és una visió sui géneris del que ens trobarem (petita història dels llocs) quan correm una determinada carrera, per tal d’afegir-li valor al fet de córrer la prova . Tinc previst, amb el temps, fer-ho de totes les curses de Barcelona. De moment, les que he escrit i penjat, són aquestes: Cursa del Barri de Sant Antoni Marató de Barcelona Cursa de Bombers Cursa per La Diagonal Cursa El Corte Inglés Cursa de La Maquinista Cursa de la Mercè Cursa de l\’Amistat Cros Popular de Sants Cursa Jean Bouin Open Cursa del Nassos I també, de fora de Barcelona, aquestes: Marató d\’Empúries Cursa de Barberà del Vallès Cursa dels Templers Cursa de l\’Espluga de Francolí Cursa de Ripollet | l’adreça de l’índex, que permet anar a buscar la cursa que es vulgui llegir, es: http://fisonomies.blogspot.com/ M’agrada, abans de fer determinades curses, esbrinar el què hi ha i el què hi ha hagut en el seu recorregut i plasmar-ho en un text. I em ve molt de gust compartir-ho amb qui tingui l’ interès -i la paciència- de llegir-ho. pucurullfontova@yahoo.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.