Rafa Botello Campió d\’Espanya

0
374

Aquest cap de setmana he disputat el Campionat d\’Espanya a la localitat gaditana de Cadis.
La veritat que la pista ràpida ha estat perjudicada pel fort vent, en la meva cursa dels 100 metres el vent va ser de 4.3 en contra, i una calor propera als 35 graus a fet que no es aconseguissin grans marques. El balanç del campionat ha estat positiu amb dos ors en els 200 mts i 400 mts disputat aquest matí i dues plates en els 100 mts i 1500 mts disputats ahir a la tarda.| Demà viatge de nou a Manchester per disputar la Copa del Món i sens dubte l\’esdeveniment més important de l\’any per part del Comitè Paralímpic internacional.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.