CAMPIONAT D\’ESPANYA DE FEDERACIONS DE PROVES COMBINADES

0
377

Catalunya, Campiona en Homes
Aquest cap de setmana, 22 i 23 de maig, s\’ha celebrat la vint-i-dos edició del Campionat d\’Espanya de Federacions Autonòmiques de Proves Combinades a Logroño. La Selecció Catalana s\’ha proclamat campiona a la categoria masculina i s\’ha situat en tercera posició a la femenina. En homes, Imanol Cardona ha marcat 6.540 punts, i Jordi Alsina 6.010 punts al decatló. En dones, Tamara del Rio ha fet 4.748 punts, i Maria Angeles Fuentes 4.200 punts a l\’heptatló.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.