WEB FOTOGRÀFICA D\’ATLETISME

0
428

Recentment s\’ha llançat el lloc web www.fotosjjvicoatletismo.com, dedicat exclusivament a reportatges fotogràfics d\’atletisme, realitzat per J.J. Vico, habitual col·laborador de la Federació Catalana d\’Atletisme. Segons indica l\’autor, en aquesta web poden participar tots els aficionats a l\’atletisme que vulguin participar i comentar fotos, àlbums i competicions. Aquesta eina pretén ésser una icona on apareixien tots o la majoria dels atletes que participen a les competicions atlètiques.| La web es troba a la disposició d\’atletes, clubs i federacions, que poden fer servir les imatges per a les seves webs, reportatges, noticies, enllaços, xarxes socials i com a ús personal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.