WEB FOTOGRÀFICA D\’ATLETISME

0
342

Recentment s\’ha llançat el lloc web www.fotosjjvicoatletismo.com, dedicat exclusivament a reportatges fotogràfics d\’atletisme, realitzat per J.J. Vico, habitual col·laborador de la Federació Catalana d\’Atletisme. Segons indica l\’autor, en aquesta web poden participar tots els aficionats a l\’atletisme que vulguin participar i comentar fotos, àlbums i competicions. Aquesta eina pretén ésser una icona on apareixien tots o la majoria dels atletes que participen a les competicions atlètiques.| La web es troba a la disposició d\’atletes, clubs i federacions, que poden fer servir les imatges per a les seves webs, reportatges, noticies, enllaços, xarxes socials i com a ús personal.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.