Uns 500 atletes participaran en el 19è Míting Internacional d’Atletisme Palafrugell Costa Brava i 84è Campionat de Catalunya de relleus

0
2144

El Míting Internacional d’Atletisme Palafrugell Costa Brava tindrà lloc el dissabte 29 de maig a les instal•lacions de l’estadi municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell amb la participació prevista d’uns 500 atletes. L’edició d’enguany, la dinovena, inclou la disputa del Campionat de Catalunya de relleus 4x100m i 4x400m absoluts. Per al campionat català de relleus s’ha triat un format innovador, consistent en programar semifinals i finals a la prova de 4x100m. Amb això es permet per un costat la presència de més d’un equip per club, malgrat que només un d’ells podrà optar a la cursa definitiva per el títol, i per altra banda la presència de clubs no catalans i estrangers. Aquests, juntament amb els que obtinguin bones marques i no optin al Campionat de Catalunya, tindran també la possibilitat de córrer per segona vegada en la final fora de concurs programada, optant als premis per rècords i als premis a les millors marques. En 4x400m no hi haurà semifinals, però si una final fora de concurs, per a possibles equips estrangers i que no optin al títol.| Una altra novetat important d’aquest Míting és la incorporació d’unes semifinals obertes a la prova de 100m masculins i femenins. En aquestes semifinals podran participar-hi atletes amb llicència federativa a partir de la categoria juvenil sense necessitat d’haver acreditat marques mínimes de participació, com passa a la resta de les proves. A més, vist l’èxit de l’any passat, es disposarà de càmeres de vídeo-finish a les dues rectes, de manera que s’utilitzarà una o l’altra en funció del vent que bufi, per tal de beneficiar la consecució de les millors marques possibles. La participació internacional es preveu com cada any molt nombrosa i el Patronat Municipal d’Esports publicarà des d’aquesta setmana les llistes actualitzades d’atletes admesos a la plana web www.esportspalafrugell.com/miting La presentació de la prova es farà el proper dijous 27 de maig a les 12 hores a l’estadi municipal, on esperem poder confirmar la presència de destacats noms dins del panorama atlètic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.