ELS “CRACKS” DE L’ATLETISME ESPANYOL GRAVEN L’ESPOT DE TELEVISIÓ DE BARCELONA 2010

0
636

Més de 150 persones acompanyen als atletes espanyols a una extensa jornada de rodatge a l’Estadi Olímpic, convertit per un dia en un plató cinematogràfic
L’Estadi Olímpic Lluís Companys ha estat l’escenari durant tot el dia d’avui del rodatge de la darrera campanya de publicitat per televisió del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. A una jornada de gravació que ha començat una mica abans de les 7 del matí, set dels esportistes més premiats de l’atletisme espanyol han estat recolzats per 150 voluntaris de Barcelona 2010 de totes les edats i condicions que han volgut estar amb ells per comprovar la dificultat que tenen les disciplines que practiquen.| El rodatge, dut a terme per la prestigiosa agència Villarrosàs, ha convertit l’estadi en un autèntic estudi de gravació que ha estat ocupat per nou càmares, un travelling que recorre la recta principal i dos sets de vídeo i fotografia. Les estrelles de l’espot en aquest cas han estat atletes de la talla internacional de Manuel Martínez (llançament de pes), Concha Montaner (salt de llargada), Jackson Quiñónez (110m tanques), Naroa Agirre (salt amb perxa), Angel David Rodríguez (100m) i els migfondistes Reyes Estévez i Juan Carlos Higuero (1.500m), que han exercit de mestres d’excepció per explicar als voluntaris alguns dels secrets de les seves respectives proves. Els figurants que han estat amb els atletes han pogut compartir una gran jornada amb alguns dels seus ídols i també han aprofitat els descansos entre gravació i gravació per conèixer alguns dels seus aspectes més personals, com els seus hàbits alimentaris, els seus horaris quotidians o les seves manies a l’hora de competir. El més matiner de tots ha estat Quiñónez, que ha aprofitat un moment de descans del rodatge per recuperar forces i reconèixer que “això és més dur que un entrenament!”. D’altra banda, Montaner també ha afirmat estar encantada amb la remodelació de l’Estadi Olímpic, que no trepitjava “des del Campionat d’Espanya de l’any 2000”. A més de l’espot televisiu, també s’estan realitzant sessions fotogràfiques per una campanya gràfica que, igual que va passar amb el vídeo, també sortirà al carrer el dia 21 de juny, a falta de cinc setmanes per l’inici del campionat, on tindran el protagonisme Naroa Agirre, Jackson Quiñónez i Manolo Martínez. Durant el rodatge, el grup de música català Love of Lesbian ha interpretat des de la gespa de l’estadi la peça “Incondicional”, la banda sonora creada especialment per l’anunci. Aquest conjunt, un dels més reputats per la crítica indie espanyola, ha estat cuidadosament seleccionat per la organització a l’hora de crear la cançó que acompanyarà l’espot.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.