Tortosa acollirà el 29 de maig una nova edició de la Buff Epic Run.

0
405

Tortosa acollirà el 29 de maig una nova edició de la Buff Epic Run L\’espectacular i divertida Buff Epic Run, una de les curses d\’obstacles més trepidants que es poden trobar al calendari, es trasllada enguany fins a Tortosa per celebrar una nova edició d\’aquest prova el proper dissabte 29 de maig. Els corredors s\’enfrontaran, a partir de les sis de la tarda, a un fabulós recorregut de 7 quilòmetres. Les terres de l\’Ebre seran en aquesta ocasió una excel.lent escenari d\’aquesta competició que promet emocions fortes i molt entreteniment, amb tot tipus de reptes i dificultats adaptades a tots els nivells. Inscripcions obertes per Internet. Aquest acte està dins DIA DE LES SELECCIONS CATALANES. El proper dissabte 29 de maig, no hi falteu! Veniu tots a Tortosa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.