Roger Roca “vola” sobre el circuit de Cubelles i certifica el seu títol a les Run10 Mediterranean series 2010

0
446

L’atleta de l’equip Strands rubrica la seva gran campanya a les Run10 Mediterranean Series 2010 aconseguint el seu tercer triomf a Cubelles amb una marca de 30’36”
El maratonià Roger Roca (Strands) s’ha confirmat com el gran vencedor de les Run10 Mediterranean Series 2010 després d’imposar‐se a la cinquena i darrera cita de la competició, celebrada a la localitat barcelonina de Cubelles. Amb la cita d’aquest cap de setmana, Roca s’ha coronat campió de la challenge sumant tres victòries a les seves tres participacions a Roses, Coma‐ruga i Cubelles. L’igualadí va volar literalment sobre el circuit de la darrera prova aconseguint una magnífica marca de 30’36”, el seu millor registre de la temporada en proves de 10 quilòmetres en ruta.| Igual que va passar el passat cap de setmana a la prova celebrada a Coma‐ruga, Roca es va escapar de la resta dels seus rivals des d’un primer moment imprimint un fort ritme al cap de cursa que el va permetre passar l’equador de la competició amb una marca de 15’11”, seguit a 23 segons pel mateix rival que diumenge passat, José Manuel Granadero (CA Igualada). A la segona volta al traçat, el campió d’Espanya de marató al 2005 va poder ampliar la seva renda al capdavant de la prova i acabar amb un magnífic temps de 30’36”, a un ritme de 3’04” el quilòmetre. Segon a la línia d’arribada va ser Granadero amb 31’41”, seguit de Dani Serra (CN Sitges) amb 32’29” i del guanyador de la prova de Platja d’Aro, Ricard Fernández (Canet Race 10km), que va signar 32’49” i es va assegurar la segona posició de la general les res Run10 Mediterranean Series 2010 després de Roca. El tercer classificat després de les cinc proves ha estat César Lasanta (Corredors.cat). A la prova femenina, el triomf va ser per segona setmana consecutiva per Noemí Moreno (CA Igualada) que després de conèixer el circuit a Coma‐ruga no va voler perdre’s tampoc la darrera cita de la competició. Moreno va tenir una cursa molt disputada amb la segona classificada, la sitgetana Vinyet Noguero (CE Penedès), bicampiona de Catalunya de mitja marató i 10 quilòmetres, a qui només va poder doblegar a la segona meitat de la competició. L’igualadina es va imposar amb una marca de 40’02” davant dels 40’49” de Noguero, mentre que la tercera posició va ser per la veterana Rosa Moreno (Corredors.cat) amb 42’22”. La victòria a la general de les Run10 Mediterranean Series, a la qual puntuen les tres millors posicions a les cinc proves disputades, se l’ha endut Elena Segura (Estival Park Salou), que s’ha imposat a aquesta classificació de la regularitat per davant de Carme Gallardo (Base Amadó) i de María Marcè Mata. Les Run10MS 2010 s’acomiaden fins la propera temporada amb una gran jornada esportiva a la qual més de 300 esportistes van gaudir al màxim de dues voltes a un circuit de 5 quilòmetres totalment pla i al qual molts d’ells van poder rebaixar inclús la seva marca personal a la distància. Aquesta nova proposta de l’atletisme popular que va començar a Roses el passat 28 de marxa posant en marxa una sèrie de cinc curses de 10 quilòmetres a localitats costaneres catalanes arriba a la seva fi aquest 2010. Per la propera edició, el principal desig dels organitzadors, l’empresa Duplex Media‐, és la de continuar quallant èxits de participació i poder millorar tots els aspectes tècnics possibles perquè els atletes gaudeixin al màxim de la pràctica del seu esport preferit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.