CA MANRESA EXPOSA EL SEU PROGRAMA DE PROMOCIÓ a Cuenca

0
3104

Club Atlètic Manresa exposarà el seu programa de promoció de l\’atletisme en el X Congrès Esport i Escola que es celebrarà a Cuenca del 20 al 22 de maig. La comunicació de l\’entitat manresana va estar una de les acceptades per el comitè organitzador i la direcció científica del Congrès, i es tot un orgull per el CAM que una experiència que ha tingut tan bona acollida i acceptació entre el personal directiu i docent dels centres de secundaria on s\’ha dut l\’experiència, es pugui presentar a l\’escena estatal en el Congrès mes important en aquest àmbit, que any darrera any, es celebra a Cuenca sota l\’organització de la Diputació de Cuenca i l\’Universitat de Castilla-La Mancha.| El programa de promoció de l\’atletisme que CA Manresa va iniciar fa 4 anys, adreçat a la població de 1er d\’ESO, i que es pioner en quan a portar una estructura competitiva als mateixos patis dels centres educatius serà exposat a Cuenca per el Director Tècnic de l\’Entitat Joan Lleonart en els aspectes tècnics i organitzatius, i per la Presidenta Mercè Rosich en els aspectes pedagogics i educatius.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.