CA MANRESA EXPOSA EL SEU PROGRAMA DE PROMOCIÓ a Cuenca

0
3975

Club Atlètic Manresa exposarà el seu programa de promoció de l\’atletisme en el X Congrès Esport i Escola que es celebrarà a Cuenca del 20 al 22 de maig. La comunicació de l\’entitat manresana va estar una de les acceptades per el comitè organitzador i la direcció científica del Congrès, i es tot un orgull per el CAM que una experiència que ha tingut tan bona acollida i acceptació entre el personal directiu i docent dels centres de secundaria on s\’ha dut l\’experiència, es pugui presentar a l\’escena estatal en el Congrès mes important en aquest àmbit, que any darrera any, es celebra a Cuenca sota l\’organització de la Diputació de Cuenca i l\’Universitat de Castilla-La Mancha.| El programa de promoció de l\’atletisme que CA Manresa va iniciar fa 4 anys, adreçat a la població de 1er d\’ESO, i que es pioner en quan a portar una estructura competitiva als mateixos patis dels centres educatius serà exposat a Cuenca per el Director Tècnic de l\’Entitat Joan Lleonart en els aspectes tècnics i organitzatius, i per la Presidenta Mercè Rosich en els aspectes pedagogics i educatius.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.