Inscripcions obertes per la cursa REC RACE amb recorregut inèdit pel nou Parc Fluvial d’Igualada-Vilanova

0
1719

Els Moixiganguers d’Igualada ja hem obert les inscripcions per a la cursa popular REC RACE que organitzem aquest any amb motiu del nostre 15è aniversari.
La REC RACE se celebrarà el dissabte 10 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, amb sortida i arribada al nostre local d’assaig, Cal Tabola. El recorregut és inèdit i serà de 10 quilòmetres cronometrats amb xip per l’empresa Championchip.| El recorregut és completament pla i obert a tots els públics i nivells. La cursa transcorrerà pel Parc Fluvial d’Igualada, recentment inaugurat, i pel Parc Fluvial de Vilanova del Camí. D’aquesta manera s’aconsegueix enllaçar dos espais verds immillorables per gaudir d’una tarda d’esport i diversió. El tram final del recorregut vorejarà el Rec dels Adobers en homenatge a aquest espai, signe d’identitat de la indústria tradicional d’Igualada. Prèviament, a dos quarts de set de la tarda, els més menuts també podran participar en una cursa al voltant de Cal Tabola. Per acabar, hi haurà botifarrada popular i lliurement de premis als guanyadors, tant de la REC RACE com de la cursa dels menuts, i també guardons especials per a les colles castelleres participants. Per a més informació i per efectuar la inscripció, entreu al nostre blog: www.recrace.blogspot.com.
Us hi esperem a tots!!!!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.