24 Cursa Popular de Nou Barris

0
308

La Cursa Popular de Nou Barris, un esdeveniment esportiu de primera magnitud que cada cop compta amb més participació tant per part dels veïns i veïnes del districte com per altres ciutadans i ciutadanes que no volen perdre’s aquesta festa de l’esport. La Cursa, que enguany arriba a la seva 24a edició, és una activitat emmarcada dins la Festa major de Nou Barris que té el gran atractiu de recórrer a peu els principals carrers del districte. Inscripcions a la web www.atletisme.cat.
Sortida a les 9 del Matí. També es fa una caminada popular.
Més informació al grup del Facebook.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.