MÉS DE 2.2000 PARTICIPANTS EN LA FESTA ESPORTIVA SOLIDARIA DE LA MULLA’T I CORRE PER L’ESCLEROSI EN EL CIRCUIT DE CATALUNYA

0
2764

                                                                           Èxit de participació en el Circuit Catalunya de Fórmula 1 de Montmeló, on s’ha celebrat la Xª edició de la cursa solidaria Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple, i que ha guanyat per segon any consecutiu l’egarenc Jaume Leiva.
  La Xª edició de la Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple que organitza l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, juntament amb la Fundació Esclerosi Múltiple, amb el suport del Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme, l’Ajuntament de Montmeló, el diari Sport, i Russell Atlètic, i que té com a col·laboradors : Grup Catalana Occident, Caixa Terrassa, Toyota Orient Cars A. Pujadas Vallès, Ares (espais lúdics), Coca-cola, Com-Radio, Veri, Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Centre Muntanyenc Sant Llorenç, la Federació Catalana de Patinatge, Kellogg’s, Henkel i Bon Preu Esclat, ha estat tot un ÈXIT de participació en el que si han sumat famílies senceres, i a on uns han fet esport, participant en les curses atlètiques i els més menuts s’ha entretingut de valent en l’amplia zona lúdica o visitant el circuit, en una de les poques ocasions obert al públic.|   La solidaritat ha estat la protagonista de la mà de l’esportivitat, en un dia radiant que ha convidat a l’esport tot i pensant en els malalts d’esclerosi múltiple. Uns 2200 inscrits i molts altres que s’hi ha sumat fins aproximadament 8.000 visitants i espectadors, han participat de la festa de l’esport i solidaritzat en la lluita contra aquesta malaltia incurable.   Així a les 10,-h s’ha donat el tret de sortida a la cursa de 10 km. Que tot i no ser competitiva ha gaudit d’un bon nivell atlètic. El guanyador ha estat, per segon any consecutiu Jaume Leiva del Terrassasports amb 30:48 (31:03 l’edició del 2009), segon Benito Ojeda de l’Adidas Domingo Catalàn amb 32:07 (va fer tercer el 2009 amb31:46), i tercer Sergi Verges amb 32:15. En l’apartat femení la primera a creuar la línia d’arribada ha estat Lucía Martínez de l’Adidas Domingo Catalán (38:57), segona Susanna Armengol de Corredors.Cat (39:50) i tercera Esther Domingo (44:31).   En la  cursa dels 3 km, que ha seguit, els guanyadors han estat Andrés Sánchez de l’UAT (9:38), segon Bartolomé Chamorro del California Sports (9:47) i tercer David Homs del Maimakansu (9:57). La primera fèmina ha estat Anabel Valentín (12:12), segona Cristina Codina de l’Adidas Domingo Catalan (21:21) i tercera Lydia Martín (21:31).   I en el pòdium de la milla, cursa en la que bàsicament han participat els més petits, en l’apartat femení Carol Arqué ha estat la primera, Natàlia Bruch la segona i Laura Rodríguez la tercera. En Carles Homs ha estat el primer, David Homs el segon i Pau Bigordà el tercer.   I sense parar les rodes…dels patins, han començat a rodar pel circuit. Ha tancat la jornada la cursa de patins dels més petits, la milla, i tot seguit la de dues voltes al circuit, la dels més grans, que ha registrat un augment considerable de participants respecte a les darreres edicions.   Tots els participants han rebut una bossa de regal i una samarreta commemorativa de la cursa i una gentilesa del mateix Circuit de Catalunya, en agraïment a la mostra de solidaritat per una causa tant noble, com és unir-se amb més desvalguts en la seva lluita contra una malaltia incurable, a través del propi esforç de l’esport.     L’import de les inscripcions serà entregat com a donatiu a la Fundació Esclerosi Múltiple, entitat benèfica assistencial sense afany de lucre, i dedicada a la investigació contra aquesta malaltia que afecta el sistema nerviós central i/o medul·la espinal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.