SUMAT A LA SOLIDARITAT AQUEST DIUMENGE AL CIRCUIT DE F-1, T’ESPERA LA MULLA’T I CORRE!

0
314

Aquest diumenge 16 de Maig, al Circuit Catalunya de Fórmula 1 de Montmeló, es celebrarà Xª edició de la cursa solidaria Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple, en la que ja s’han inscrit 2000 corredors : Benito Ojeda, Marc Otero i Jaume Leiva com a atletes més destacats s’han sumat a la causa.
L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, juntament amb la Fundació Esclerosi Múltiple, s’uneixen un any més per combinar esport i solidaritat, en un marc de luxe, com és el Circuit de Catalunya de Montmeló, a on encara ressonen els motors dels supersònics F-1 de la setmana passada.| Encara hi pots participar, i sumar-te a la solidaritat, ja que l’import de les inscripcions es donarà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple, fent la inscripció el mateix dia de la cursa en el Circuit fins a les 9,30h, 15 € pels adults i pels menors 8€, aquestes inscripcions però no classificaran en el llistat de les arribades. Pots escollir entre tres curses per participar i col•laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple : la de 10.000 metres (10,-h), la de 3.000 metres (11,15h) i la milla (a les 12,-h). Igualment es celebraran 2 curses de patins, a partir de les 12,30 h (milla i 2 voltes al circuit de F1).Tots els participants rebran una bossa regal amb la samarreta commemorativa d’aquesta cursa i com a novetat també una cedida pel Circuit de Catalunya. Podràs córrer amb els millors, ja s’hi ha inscrit BENITO OJEDA, atleta consagrat, JAUME LEIVA, actual revelació de fons català i MARC OTERO, guanyador del circuit de curses del 2009. Podràs controlar la teva cursa solidària, el control de la cursa estarà a càrrec de la Federació Catalana Atletisme i el del temps el realitzarà Champion Chip, a través del xip propi, es pot participar sense però en aquest cas no es classificarà. L’organització ha previst per enguany dos punts d’avituallament i una cortina d’aigua, davant les previsions de calor per aquest diumenge Els més petits també hi estan convidats, en aquesta festa de la solidaritat, tota la família hi està convidada i especialment els més petis, ja que es disposa d’un ampli espai recreatiu amb munt d’atraccions lúdiques : globus aeris, inflables, rocòdrom, quads, jocs de bàsquet i/o fútbol, etc. La Fundació Esclerosi Múltiple és una entitat benefica assistencial privada, que lluita contra aquesta malaltia degenerativa del sistema nerviós central i que afecta el cervell i la medul•la espinal, i contra la qual no existeix actualment cap curació. Aquesta cursa compta amb el suport del Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament de Montmeló, i com a patrocinadors amb el diari Sport i Russell Atlètic, i com a col•laboradors : Grup Catalana Occident, Caixa Terrassa, Toyota Orient Cars A. Pujadas Vallès, Ares (espais lúdics), Coca-cola, Com-Radio, Veri, Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Centre Muntanyenc Sant Llorenç, la Federació Catalana de Patinatge, Kellogg’s, Henkel i Bon Preu Esclat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.