SUMAT A LA SOLIDARITAT AQUEST DIUMENGE AL CIRCUIT DE F-1, T’ESPERA LA MULLA’T I CORRE!

0
424

Aquest diumenge 16 de Maig, al Circuit Catalunya de Fórmula 1 de Montmeló, es celebrarà Xª edició de la cursa solidaria Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple, en la que ja s’han inscrit 2000 corredors : Benito Ojeda, Marc Otero i Jaume Leiva com a atletes més destacats s’han sumat a la causa.
L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, juntament amb la Fundació Esclerosi Múltiple, s’uneixen un any més per combinar esport i solidaritat, en un marc de luxe, com és el Circuit de Catalunya de Montmeló, a on encara ressonen els motors dels supersònics F-1 de la setmana passada.| Encara hi pots participar, i sumar-te a la solidaritat, ja que l’import de les inscripcions es donarà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple, fent la inscripció el mateix dia de la cursa en el Circuit fins a les 9,30h, 15 € pels adults i pels menors 8€, aquestes inscripcions però no classificaran en el llistat de les arribades. Pots escollir entre tres curses per participar i col•laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple : la de 10.000 metres (10,-h), la de 3.000 metres (11,15h) i la milla (a les 12,-h). Igualment es celebraran 2 curses de patins, a partir de les 12,30 h (milla i 2 voltes al circuit de F1).Tots els participants rebran una bossa regal amb la samarreta commemorativa d’aquesta cursa i com a novetat també una cedida pel Circuit de Catalunya. Podràs córrer amb els millors, ja s’hi ha inscrit BENITO OJEDA, atleta consagrat, JAUME LEIVA, actual revelació de fons català i MARC OTERO, guanyador del circuit de curses del 2009. Podràs controlar la teva cursa solidària, el control de la cursa estarà a càrrec de la Federació Catalana Atletisme i el del temps el realitzarà Champion Chip, a través del xip propi, es pot participar sense però en aquest cas no es classificarà. L’organització ha previst per enguany dos punts d’avituallament i una cortina d’aigua, davant les previsions de calor per aquest diumenge Els més petits també hi estan convidats, en aquesta festa de la solidaritat, tota la família hi està convidada i especialment els més petis, ja que es disposa d’un ampli espai recreatiu amb munt d’atraccions lúdiques : globus aeris, inflables, rocòdrom, quads, jocs de bàsquet i/o fútbol, etc. La Fundació Esclerosi Múltiple és una entitat benefica assistencial privada, que lluita contra aquesta malaltia degenerativa del sistema nerviós central i que afecta el cervell i la medul•la espinal, i contra la qual no existeix actualment cap curació. Aquesta cursa compta amb el suport del Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament de Montmeló, i com a patrocinadors amb el diari Sport i Russell Atlètic, i com a col•laboradors : Grup Catalana Occident, Caixa Terrassa, Toyota Orient Cars A. Pujadas Vallès, Ares (espais lúdics), Coca-cola, Com-Radio, Veri, Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Centre Muntanyenc Sant Llorenç, la Federació Catalana de Patinatge, Kellogg’s, Henkel i Bon Preu Esclat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.