“Més que córrer” el nou projecte de Nike destinat a promoure el running entre les universitàries.

0
2225

Nike presenta a les joves practicants del running una forma diferent de viure aquest esport, una nova experiència que combina córrer amb alguna activitat complementària. \’+ que córrer\’ suposa una oportunitat única per gaudir amb el running, demostrant que no té perquè ser un esport individual, avorrit i dur. D\’aquesta manera, tots els dijous del mes de maig a partir de les 20 hores es desenvolupen sessions de running d\’uns 30-45 minuts combinades amb una proposta especial que té lloc a l\’entorn de la Carpa Nike muntada a la plaça de l\’Illa. | La iniciativa va estrenar-se el passat dijous amb l\’experiència Relaxing Run, que després del running va incloure una sessió de relaxació amb massatges en un ambient confortable on també s\’hi va tenir lloc una degustació de tes. L\’ activitat va reunir una trentena de participants. Després de la RelaxingRun, les tres sessions següents seran: 13 de Maig Dj Run 20 de Maig Red Run 27 de Maig Sushi Run En la pròxima, Dj Run, les participants podran gaudir d\’una sessió musical en directe a càrrec d\’un deejay que punxarà música per acompanyar-les durant tot el recorregut. Cada setmana s\’avançaran alguns detalls de l\’entrenament, reservant però algunes sorpreses en contra de moltes de les participants les quals manifesten el seu interès per conèixer en què consistiran les properes trobades. A més a més, cinc joves universitàries han estat seleccionades per Nike per fer d\’ambaixadores d\’aquests esdeveniments, sent les protagonistes dels anuncis i dels rètols amb la seva imatge. La campanya, ideada per Santa Marta, compta amb la col·laboració d\’ Inocuo per a les il·lustracions que han estat elaborades únicament amb bolígrafs BIC i retoladors fluorescents propis de l\’àmbit universitari. Per últim, a través de la pàgina \’mesquecorrer\’ de Facebook, les participants comparteixen les seves experiències i aconsegueixen punts en funció del grau d\’implicació en les distintes activitats i de les mateixes opcions del joc. Per exemple, en la sessió \’Sushirun\’ ja es fa una crida per practicar el running amb algun motiu japonès. També s\’obtenen punts en portar amics perquè gaudeixin de l\’activitat o simplement etiquetant-se en les fotografies. Les cinc participants que acumulin més punts guanyaran unes sabatilles Nike iD. Aquesta nova iniciativa de Nike ha tingut una fantàstica acollida entre les joves, disposades a gaudir d\’aquestes experiències i de les sorpreses que cada setmana els ofereix el programa \’+ q córrer\’.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.