Les Run10 Mediterranean Series 2010 acaben la seva primera temporada al rapidíssim circuit de Cubelles

0
369

Roger Roca, José Manuel Granadero, Ricard Fernández, Vinyet Noguero i Noemí Moreno, favorits per endur‐se la victòria a la darrera cursa de les Run10MS 2010
El traçat urbà de Cubelles (Barcelona) serà el final de festa de les Run10 Mediterranean Series 2010, un circuit de proves de 10 quilòmetres a localitats costaneres catalanes que arrencava el passat 28 de març a Roses. La sortida d’aquesta cinquena i darrera cita del calendari està prevista a las 9:30 hores i tindrà lloc a un traçat amb un desnivell màxim de 4 metres entre el punt més alt i el més baix al qual s’hauran de fer dues voltes.| La participació a aquesta darrera prova serà d’autèntic luxe i estarà capitanejada per Roger Roca (Strands) i Ricard Fernández (Canet Race 10Km), els dos atletes que arriben a aquesta gran final amb opcions d’endur‐se la victòria a la general masculina. Fins aquest moment, Roca té dues victòries i Fernández un triomf, un segon lloc i una quarta posició. D’aquesta forma, si l’igualadí –campió d’Espanya de marató al 2005‐ queda por davant del canetenc, s’assegurarà el triomf final. A la cita també acudirà José Manuel Granadero (CA Igualada), segon classificat diumenge passat a Comarruga i clar favorit per ocupar una plaça al podi. Per la seva banda, a la prova femenina destaquen els noms de la guanyadora de la cursa de Comarruga, Noemí Moreno (CA Igualada), i el de la bicampiona de Catalunya de 10 quilòmetres (2002 i 2006) i de mitja marató (2006 i 2007), Vinyet Noguero, que a priori son les màximes favorites per endur‐se la victòria. La prova comptarà amb puntuació doble per la Lliga d’Internautes Championchip. Després de la prova es realitzarà un sorteig de regals de les diferents firmes que patrocinen el circuit. La cursa comptarà amb un ampli número de serveis per la comoditat del corredor i dels seus acompanyants, com un gran aparcament habilitat, guardarroba, accés al poliesportiu i cronometratge per xip de Championchip. Els responsables del Circuit han decidit destinar una part dels ingressos per inscripcions a l’associació AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya), una de les entitats més entregades a lluitar per la qualitat de vida i estabilitat familiar dels nens malalts de càncer. Per a més informació sobre el Circuit “Run10 Mediterranean Series” us podeu posar en contacte amb els organitzadors mitjançant el número de telèfon 93 116 01 41 o bé per la web oficial: www.run10.net

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.