Psicologia de l’Esport per atletes

0
2334

Ningú dubta de la importància del factor psicològic en la competició. Tot atleta en algun moment ha deixat de confiar en si mateix, li ha pogut la pressió o s’ha espantat en veure el llistó un sol centímetre més amunt de la seva marca. D’altra banda, també s’ha crescut i ha tingut rendiments inesperats o ha viscut moments d’absoluta concentració en que tot sortia com una seda. La Psicologia de l’Esport estudia totes aquestes experiències i intenta afavorir el rendiment dels esportistes i el seu benestar.| Índex de la xerrada – Què és la Psicologia de l’Esport. – L’Entrenament Psicològic. – La importància dels objectius. – Planificació de les competicions. – Control de l’ansietat. – Les rutines precompetitives – Gestió de l’esforç i la motivació en la cursa. – Entrenament i sobreentrenament. – Els hàbits de vida. Ponent: Marta Ocaña Mariné és Llicenciada en Psicologia i Màster en Investigació en Psicologia Bàsica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat com a docent de Psicologia de l’Esport a la UAB i de Psicologia General a la UNED. Actualment, combina la seva feina com a Psicòloga Infantil amb la Psicologia de l’Esport i codirigeix la web d’informació sobre Psicologia www.actualpsico.com. La seva pasió a nivell esportiu és l’atletisme, disciplina en la que participa desde la infancia. Dirigida a: atletes professionals i aficionats, entrenadors i pares. Des de la secció d\’atletisme del Cerdanyola Club Hoquei s\’ha organitzat pel proper dia 21 de maig de 2010 a les 19:30 una xerrada/col.loqui sobre psicologia i esport. Preguem confirmació xavi.mimo@coac.net a tots els que volgueu assistir. La xerrada tindrà lloc a les oficines del club, carrer Santa Anna, s/n de Cerdanyola del Vallès. Si algú te alguna pregunta, inquietud o dubte que fer amb anterioritat, ens pot enviar la pregunta per mail i la ponent respondrà el dia de la xerrada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.