IV MILLA URBANA TERRASSA CENTRE

0
503

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT I VETERANS
El proper dia 30 de maig a la Plaça Vella de Terrassa es disputarà la IV Milla Urbana Terrassa Centre organitzada per la Unió Atlètica Terrassa i per la FCA, és considerada enguany 1er Campionat de Catalunya Absolut i Veterans i, es celebrarà el dia 30 de maig. Es presenten curses per a les categories de Promoció, Cadet, Juvenil, Junior i, els Barrufets, els més petits. També tindrà lloc el IV Guardó Urbans Prodis. L’ inici de les proves és a les 9:30h del matí , a la Plaça Vella de Terrassa. Les inscripcions gratuïtes es faran: Esports Kñera c/Voluntaris 75 Terrassa California Sports c/ Lepanto 209 Terrassa Unió Atlètica Terrassa c/ Badalona 4 Terrassa Fax: 93 786 49 91 Mail: milla@unioatleticaterrassa.cat Les inscripcions al Campionat de Catalunya: A través dels Clubs a la Federació Catalana d’Atletisme (FCA)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.