IV MILLA URBANA TERRASSA CENTRE

0
401

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT I VETERANS
El proper dia 30 de maig a la Plaça Vella de Terrassa es disputarà la IV Milla Urbana Terrassa Centre organitzada per la Unió Atlètica Terrassa i per la FCA, és considerada enguany 1er Campionat de Catalunya Absolut i Veterans i, es celebrarà el dia 30 de maig. Es presenten curses per a les categories de Promoció, Cadet, Juvenil, Junior i, els Barrufets, els més petits. També tindrà lloc el IV Guardó Urbans Prodis. L’ inici de les proves és a les 9:30h del matí , a la Plaça Vella de Terrassa. Les inscripcions gratuïtes es faran: Esports Kñera c/Voluntaris 75 Terrassa California Sports c/ Lepanto 209 Terrassa Unió Atlètica Terrassa c/ Badalona 4 Terrassa Fax: 93 786 49 91 Mail: milla@unioatleticaterrassa.cat Les inscripcions al Campionat de Catalunya: A través dels Clubs a la Federació Catalana d’Atletisme (FCA)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.