Roger Roca suma el seu segon triomf individual a les Run10 Mediterranean Series

0
431

Domini dels corredors igualadins a la prova gràcies a la segona plaça masculina de José Manuel Granadero i el triomf de Noemí Moreno a la femenina
El campió d’Espanya de Marató al 2005, Roger Roca, ha aconseguit el seu segon triomf individual a una prova de les Run10 Mediterranean Series 2010 després d’imposar‐se avui a la quarta cita, celebrada a Coma‐ruga (Tarragona). Roca, que es va endur la victòria a la prova inaugural del circuit disputada a Roses, ha demostrat continuar en un gran moment de forma a la present campanya a la qual ha alternat les curses en ruta amb les duatlons, ja que ha sumat un nou triomf després d’ocupar la desena posició el passat cap de setmana al Campionat d’Europa de Duatló. A la prova femenina, la favorita, l’igualadina Noemí Moreno (CA Igualada), no va tenir problemes per endur‐se el triomf. El corredor igualadí ja va prendre un clar avantatge a la primera volta a un traçat de 5 quilòmetres, ja que va treure una distància important a José Manuel Granadero (CA Igualada) i a l’atleta de Vilafranca del Penedès Manuel Torres. | Roca va poder imposar la seva llei a la segona volta del recorregut i creuar la línia d’arribada, situada al passeig marítim de la localitat tarragonina, amb una marca de 31:53. Granadero va entrar al segon lloc a més d’1’15” del guanyador, imposant‐se a mes a Manuel Torres, que va ser tercer amb 33:32. La quarta plaça de la prova masculina va ser pel líder fins el dia d’avui del circuit, el canetenc Ricard Fernández (Canet Race 10 Km), amb 33:57, i la cinquena per Raül González (CA Golfland) amb 34:32. La victòria a la prova femenina, en canvi, va ser molt més igualada que la masculina, ja que la favorita per endur‐se el triomf, Noemí Moreno, només va poder treure 14 segons a la segona classificada, Carolina Menéndez, a la línia d’arribada. Moreno es va imposar amb una marca de 40:56, seguida d’una segona classificada que sempre va tenir a la campiona a la vista, tot i que no va poder amb ella. La tercera plaça del podi se la va endur la corredora de l’Esportiu Penedès Conxi Toscano (42:12) mentre que la quarta plaça va ser per Cristina Huerga (Corredors.cat) amb 44:20 i la cinquena per Mercedes Armengol. El pròxim diumenge 16 de maig, les Run10 Mediterranean Series 2010 posaran el punt final a la primera edició del circuit de curses de 10 quilòmetres a la prova que es disputarà a Cubelles. El perfil del traçat és molt planer, i per això és molt probable que molts dels participants que prenguin la sortida busquin aconseguir la seva marca personal sobre aquesta distància. L’hora d’inici de la competició serà a les 9:30 hores i la prova comptarà amb puntuació doble per la Lliga d’Internautes de Championchip. Després de la cursa es farà un sorteig de regals de les diferents firmes que patrocinen la prova. Per a més informació del Circuit “Run10 Mediterranean Series” podeu posar‐vos en contacte amb els organitzadors mitjançant el número de telèfon 93 116 01 41 o bé amb la pàgina web oficial: www.run10.net.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.