Jordi Cruz i Laura Gómez, de la Joventut Atlètica Sabadell, guanyen el quart Cros de la Salut

0
531

El Cros de la Salut és una cita que es va consolidant any rera any. Enguany s\’ha arribat a la quarta edició, i una vegada més els sabadellencs han demostrat que tenen ganes d\’atletisme. El bosc de la Salut s\’ha convertit en la pista del cross que han gaudit petits i grans. Tres distàncies diferents i tres categories: infantil, veterans i absoluta. A primera hora del matí els corredors han pujar a la Salut a fer estiraments i l\’escalfament propi d\’una gran cursa. L\’alcalde de Sabadell Manuel Bustos acompanyat pel regidor d\’esports Josep Ayuso ha donat el tret de sortida. En categoria asboluta han destacat dos noms propis de la Joventut Atlètica Sabadell (JAS), Jordi Cruz i Laura Gómez.| En categoria infantil els participants feien una volta de 750 metres al bosc. El guanyador ha estat l\’atleta de la JAS, Feliu Esteva, d\’onze anys que ha entrat a la línia d\’arribada per davant de Bernat Montraveta també de la JAS. En veterans, la victòria ha estat per l\’Antonio Sevillano en categoria masculina i en femenina, per l\’atleta Patrícia Fernández, del Barberà. La cita més esperada era la cursa abolsuta on hi feien tres voltes i un total de 2250 metres. Jordi Cruz de la JAS, només començar, ja s\’ha posat al capdavant i no ha deixat escapar la victòria: \”M\’agrada molt córrer aquí, en aquest ambient festiu de la ciutat, quan arribes a la recta final i sents l\’ovació del públic veus que l\’esforç ha valgut molt la pena\”, ha explicat Cruz a Ràdio Sabadell. Per darrera de Cruz han entrat Llorenç Esteva i Vilal que ha estat tercer. En categoria femenina ha repetit victòria per quarta vegada consecutiva, és a dir en tots els cross que s\’han celebrat, Laura Gómez de la JAS que ha entrat per davant de la seva germana Marta. \”Estic contenta, quatre vegades que he corregut i quatre victòries, avui ha anat just perquè molta estona hem anat juntes\”, ha conclòs la Marta. En la pròxima edició segur que hi tornaran a ser com molts sabadellencs que no han deixat l\’oportunitat de córrer en un paisatge tan bonic com el bosc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.