CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
656

Aquest cap de setmana, 8 i 9 de maig, s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories a l\’Estadi Joan Serrahima de Barcelona. Imanol Cardona (UA Barberà) i Marta Miró (FCB)s’han proclamat campions absoluts a les proves del decatló i l’heptatló respectivament. Marta Miró (FCB) ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada i amb aquest ja són quatre els que acumula en el seu historial absolut. El registre de la vencedora ha estat de 4.974 punts. Per la seva part, Imanol Cardona s’ha imposat amb un registre de 6.440 punts.| A la categoria promesa han estat campions Agustí Oriol (CA Tarragona) i Tamara del Rio (AA Catalunya) i Clara Remacha (FCB) i Vicenç Torras (CA Manresa) han estat els vencedors de la categoria júnior. Jennifer Lasierra (CA Manresa) i Daniel Pacheco (Cornellà At.) han estat els campions de la categoria juvenil.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.