X QUART I MITJA MARATÓ DE TÀRREGA

0
462

3R MEMORIAL EDUARD GARCIA PIQUÉ
Éxit de participació en la desena edició d’aquesta cursa de fons de referencia de les Terres de Ponent.
Aquest diumenge dia 9 de maig s’ha celebrat la X edició del Quart i Mitja Marató ciutat de Tàrrega-3r memorial Eduard Garcia Pique. Aquesta doble cursa (Quart de Marató de 10,5 km i la Mitja Marató, de 21 km) sembla que no tingui sostre ja que ha comptat amb gairebé 600 inscrits i 530 arribats a meta, 200 corredors mes que en la seva passada edició. El dia amenaçava a pluja i els organitzadors davant de la posibilitat de pluja han habilitat els serveis al corredors (font de xocolata amb broxetes de fruita, food point, cóc de Tàrrega, granissat de llimona, piscina de gel rehabilitadora de cames…) en una carpa annexa a la zona d’arribada. | Mes d’un centenar de clubs participants demostren la grandesa d’aquesta cursa. S’ha estrenat nou circuit, que transcorre per el centre urbà i arriba a la centrica plaça del Carme, previ pas per la renovada Avinguda de Catalunya. Aquest nou canvi de recorregut sembla que per fi sigui el pas idoni per donar cabuda a una cursa que esta en constant creixement i que vol arribar al mil.ler de participants en properes edicions. El participant més veterà ha estat Jose Ignacio Pinol, provinent del principat d’Andorra amb 75 anys, els mes joves han estat dos germans que amb unicament 9 anys han participat en la distància del Quart de Marató. La procedencia dels corredors ha estat molt diversa, amb participants d’Avila, Zaragoza, o Uruguai. Pol Guillén, corredor del FCB s’ha imposat amb rotunditat en la distància del Quart de Marató (10,5 km) amb un temps de 32:35. En la Mitja Marató victoria masculina de Francesc Jove, del Club Atletic Xafatolls de Mollerussa. En les categories femenines victoria de Sandra Sarri en el Quart i Rosa Moreno en la Mitja Marató. La nota negativa l’ha possat el robatori de 1200 aigues i 250 begudes isotoniques en el punt d’avituallament del km 7. L’organitzacio ha mobilitzat tots els seus dispositius per tal de restablir de nou aquest servei al corredor. Els comentaris dels corredors participants han estat de felicitació als 100 x 100 Fondistes de Tàrrega, que ha fet un salt qualitatiu en l’organitzacio de la “seva” cursa, que ratlla l’excel.lencia aportant trets diferencials en les curses de fons que es celebren per tot l’estat espanyol. Un dels trets caracteristics son els serveis que s’ofereixen al corredor, marca genuina d’una organització que ja està pensant en l’edició del proper any 2011.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.