4t Cros de la Salut a Sabadell

0
309

Aquest dilluns 10 de maig, festivitat de la Salut, es disputarà al circuit del bosc del Santuari de la Salut la quarta edició del Cros de la Salut. La cursa començarà a un quart d\’onze del matí i la inscripció serà gratuïta i es podrà fer a les oficines de la JAS i a Intersport Molins els dies abans, o el mateix dia de la cursa fins mitja hora abans de l\’inici de la cursa a la zona de la sortida. Hi haurà tres categories: Infantil – fins 13 anys – (750 metres), Veterà – més de 35 anys – (1500 metres) i Absoluta – de 14 a 35 anys (2250 metres).|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.