MILLA INTERNACIONAL CIUTAT DE CORNELLÀ

0
399

Victòria de Natàlia Rodríguez en la categoria femenina
El passat dissabte 8 de maig es va celebrar la dissetena edició de la Milla Internacional Ciutat de Cornellà – Gran Premi Diputació de Barcelona, organitzada pel Cornellà Atlètic i l\’Ajuntament de la ciutat. La tarragonina Natàlia Rodríguez (CGT) ha estat la guanyadora de la cursa de la categoria femenina amb un temps de 4’56’’. En segona posició s’ha classificat Rosa Morató (VTiM) amb un temps de 4’57”. En homes, la victòria ha estat per l’atleta sevillà Manuel Olmedo FCB) amb un temps de 4’20”. El primer atleta català classificat ha estat Víctor Montaner (FCB) que ha entrat en quarta posició amb 4’22”, i l’atleta local Reyes Estévez (FCB) que ha quedat sisè amb 4’24”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.