Èxit de participació a la Cursa per la Diagonal, en assolir els 5.000 atletes inscrits

0
304

La Cursa per la Diagonal, que tindrà lloc aquest diumenge 9 de maig a les 9.30 hores del matí, ha tancat inscripcions en arribar al màxim de participació establert per l’organització, i situat en 5.000 corredors i corredores.
La celebració d’aquesta cursa atlètica de caràcter popular vol fer visibles els possibles usos lúdics i esportius que vol tenir en el futur aquesta emblemàtica avinguda barcelonina. La prova està organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració del grup DiR.| Totes les persones inscrites poden recollir el dorsal i la bossa del corredor al punt d’atenció al corredor, que estarà situat al carrer Còrsega, entre el passeig de Gràcia i la Rambla de Catalunya, el divendres 7 de maig, de les 16.00 a les 20.00 h, i el dissabte 8 de maig, de les 9.00 a les 20.00 hores La prova començarà a les 9.30 hores a l’avinguda de la Diagonal, a la plaça Joan Carles I, i iniciarà un recorregut de 5 quilòmetres en direcció a la plaça Francesc Macià. RECORREGUT: av. Diagonal / pl. Joan Carles I – av. Diagonal sentit Llobregat – gir de 180 graus a l\’alçada del c. Calvet – av. Diagonal sentit Besòs – gir de 180 graus entre els carrers de Nàpols i Sicília – av. Diagonal sentit Llobregat i ARRIBADA: av. Diagonal / pl. Joan Carles I. El mateix dia de la cursa, es lliuraran trofeus als tres primers classificats absoluts, masculí, femení i cadira de rodes masculí i femení. A partir de les 12h del mateix 9 de maig, es podran consultar els resultats al web de la cursa, i descarregar-se el diploma de participació. www.cursaperladiagonal.cat L’organització de la prova ofereix un servei de guarda-roba de 8.30h a 11h al punt d’atenció al corredor, i un avituallament a l’arribada, que estarà situat uns metres més enllà de la meta, als Jardinets de Gràcia (jardins de Salvador Espriu), situats a l’inici del carrer de Gran de Gràcia.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.