Èxit de participació a la Cursa per la Diagonal, en assolir els 5.000 atletes inscrits

0
392

La Cursa per la Diagonal, que tindrà lloc aquest diumenge 9 de maig a les 9.30 hores del matí, ha tancat inscripcions en arribar al màxim de participació establert per l’organització, i situat en 5.000 corredors i corredores.
La celebració d’aquesta cursa atlètica de caràcter popular vol fer visibles els possibles usos lúdics i esportius que vol tenir en el futur aquesta emblemàtica avinguda barcelonina. La prova està organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració del grup DiR.| Totes les persones inscrites poden recollir el dorsal i la bossa del corredor al punt d’atenció al corredor, que estarà situat al carrer Còrsega, entre el passeig de Gràcia i la Rambla de Catalunya, el divendres 7 de maig, de les 16.00 a les 20.00 h, i el dissabte 8 de maig, de les 9.00 a les 20.00 hores La prova començarà a les 9.30 hores a l’avinguda de la Diagonal, a la plaça Joan Carles I, i iniciarà un recorregut de 5 quilòmetres en direcció a la plaça Francesc Macià. RECORREGUT: av. Diagonal / pl. Joan Carles I – av. Diagonal sentit Llobregat – gir de 180 graus a l\’alçada del c. Calvet – av. Diagonal sentit Besòs – gir de 180 graus entre els carrers de Nàpols i Sicília – av. Diagonal sentit Llobregat i ARRIBADA: av. Diagonal / pl. Joan Carles I. El mateix dia de la cursa, es lliuraran trofeus als tres primers classificats absoluts, masculí, femení i cadira de rodes masculí i femení. A partir de les 12h del mateix 9 de maig, es podran consultar els resultats al web de la cursa, i descarregar-se el diploma de participació. www.cursaperladiagonal.cat L’organització de la prova ofereix un servei de guarda-roba de 8.30h a 11h al punt d’atenció al corredor, i un avituallament a l’arribada, que estarà situat uns metres més enllà de la meta, als Jardinets de Gràcia (jardins de Salvador Espriu), situats a l’inici del carrer de Gran de Gràcia.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.