on correras aquest diumenge? a Tàrrega!!!!!

0
440

Com molts ja sabeu el proper diumenge dia 9 de maig els 100×100 Fondistes de Tàrrega celebrem la nostra doble cursa, el Quart (10,5 km) i la Mijta Marató (21 km i pico…). Aquest any es la nostra 10a edició de la cursa i tambe celebrem el nostre 10e aniversari com a club. Es per aixó que ens agradaria celebrar-ho amb tots vosaltres, els que en definitiva alimenteu les curses cada cap de setmana i els que hem de donar vida en aquest present i futur dels corredors populars. Volem que l\’edició d\’aquest any de la nostra cursa sigui la millor, i hem treballat per a que així sigui. Hem pensat en els verdaders protagonistes de la festa, els corredors, del primer a l\’últim. El ritme d\’inscripcions es molt alt (internet+ presencials ja superem les 400 inscripcions…) i es per aixó que aquells que estigueu esperant a ultim moment per a fer la inscripcio col.lectiva dir-vos que el dimecres dia 5 es l\’ultim dia, o sigui que no us \”encanteu\”….| Us recordo els serveis al corredor que oferirem en aquesta edició: -Font de xocolata amb broquetes de fruita: volem celebrar el nostre 10e aniversari, com a club i com a edició de cursa amb tots aquells corredors que participin en la cursa de l’edició del 2010. Es per aixó que situarem una font que brollarà xocolata de manera ininterrumpuda on hi podrem sumergir les broquetes de fruita de l’Urgell preparades per l’ocasió. -Animació musical amb els “Youngers”: els corredors, al seu pas per la veina població de Vilagrassa comptaran amb l’animació d’aquest jove grup de percussió. -Piscina de gel rehabilitadora de cames: despres de l’esforç de la proba, tot aquell participant que ho desitgi podrà utilitzar aquest servei per reposar les cames. La piscina estarà situada al mig de la plaça del Carme. -Foot Point: gràcies a la col.laboració del Centre Podològic Tàrrega, tot aquell que ho desitgi es podrà realitzar un diagnòstic dels peus i de la petjada sense compromis i de forma anònima i gratuita. -Granissat de Llimona: es ja un clàssic de la nostra cursa arribar a meta i trobar-se una barra lliure de granissat de llimona, fresquet, ofert gentilesa de La Jijonenca. -Cóc de Tàrrega: conegut popularment com “coques de recapte”, a Tàrrega en diem “Còc” a la barreja colorista que esdevé de sumar l’escalivad amb arengades, botifarra, o tomata….Ofererim la posibilitat de tastar aquesta especialitat culinaria de casa nostra. -Zones humides: a fi de sufocar les primeres calors del mes de maig hi haurà punts durant la cursa, degudament senyalitzats, en els que els corredors rebran una refrescant pluja d’aigua fina a mode d’humificador. -Bossa del corredor especial 10e aniversari: Dins la bossa que donarem al corredor que arribi a meta, plena d’osequis i regals hi trobareu un capsa d’Albades, galetes típiques de la ciutat de Tàrrega. La galeta va néixer inspirada en les referències a la Mare de Déu de l’Alba, patrona de la ciutat, i a les cançons que, durant l’Edat Mitjana, els antics joglars cantaven a la matinada a les joves de la vila. Precisament, aquesta tradició ha donat lloc a l’espectacle Una Cercavila Nocturna per la Tàrrega Medieval que es representa en el marc de la Festa Major de Maig. Estan fetes amb clara d’ou, sucre, cacau i pols i gra d’ametlla. També hi haurà un regal “tèxtil” commemoratiu dels 10 anys de la cursa i del nostre club. -entrada gratuita al Museu de Joguets i Automats de Verdú -Pol Guillen, atleta del FC Barcelona confirma la seva asistencia al Quart de Marató, fet que li donarà rapidesa a la cursa. T\’HO PERDRAS????? més info a http://www.fondistestarrega.com – – – – – -Inscripcions obertes a través d’internet: a www.atletisme.com o a www.fondistestarrega.com De forma presencial: Sports Club-Intersport (Sta. Anna, 13 Tàrrega). Per fax: 973 312 935 Les inscripcions es realitzaran al següent número de compte de la Caixa Penedès: 2081/0187/17/3300016005 Envieu la butlleta d’inscripció amb el resguard d’ingrés al núm. de fax 973 312 935. En l’ingrés cal indicar el nom i cognoms del participant. Fondistes de Tàrrega

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.