SELECCIÓ DE MARATÓ PER L\’EUROPEU B10

0
370

José Ríos i Teresa Pulido, seleccionats El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer els atletes seleccionats per a participar a la prova de marató dels Campionats d\’Europa d\’Atletisme que se celebraran a Barcelona. José Rios (CA Manresa) i Teresa Pulido (Canal Isabel II) han estat seleccionats per a participar en aquest campionat continental que celebrarà les corresponents curses el dissabte 31 de juliol la femenina i l\’1 d\’agost la masculina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.