REVISTA MARATHON de MAIG: Especial Cursa Bombers de Barcelona i Primera Cursa Nocturna de l’Hospitalet.

0
2596

Comencem com sempre amb els grans reportages: 1) Cursa Bombers: 18.000 participants omplen els carrers. 2) Entrevista Mònica Aguilera, la primera espanyola en guanyar la Marathon des Sables Notícies del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010: reportatges sobre Chema Martínez i Jessica Augusto. A partir d’aquest punt provareu tots aquest comentari de proves de Catalunya, ¡Prepareu-vos…! Primera cursa Nocturna de l’Hospitalet. Comentari previ a la Cursa de la Vila Olímpica del 20 de juny. Mitja Marató de l’Anoia, a Igualada. Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme. Nou circuit de 10 km ‘Mediterranean Series’. Marxa al Campanar de Margalef. 100 km de l’Alt Maresme, a Calella. Cros de Muntanya de Can Caralleu. Mitja Marató de Montornès. Cursa de Gironella-Casserres-Gironella. Cursa Nocturna dels Mussols. Cursa de Fons de Canovelles. Cursa Popular de Parets del Vallès. La Transahariana, 268 km a 50 graus.| A les pàgines centrals, com és habitual, teniu el CALENDARI de les properes proves populars de finals Maig i de totes las del mes de Juny, on la nostra col•laboradora, Alèxia, ens ofereix més de 80 propostes diferents amb les dades bàsiques de cada prova i un telèfon de contacte. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista us podeu fer subscriptors per la web a: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: Subscripció per tot la resta de l’any 2010 + la bandolera del fondista + un pantalon de córrer per 40 euros. I recordeu que els subscriptors reben el Calendari Petit de Butxaca de les proves del 2011 de forma preferent a començaments de l’any. També podreu participar al sorteig bimensual de material esportiu anomenat “marathombola”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.