XI Cursa Delta Prat. 10 km homologats i perfectes per fer marca

0
382

Ja estan obertes les inscripcions de la XI Cursa Delta Prat que es celebrarà el proper dissabte 5 de juny a partir de las 7 de la tarda. Novament el Pratenc AA i el Periòdic Delta son les dues entitats organitzadores i aquest any amb mes il•lusió, si cap, esperem una multitudinària participació de tots els “runners” que ens han acompanyat en els anteriors anys i els nous que vulguin gaudir d’una tarda esportiva per a tota la família. Recordeu que abans de la cursa de 10 km hauran tres curses infantils pels més petits a partir de les 18’30. La cursa, homologada per la FCA, es un recorregut ideal per fer marca. L’any passat es va fer rècord a la categoria masculina a càrrec del corredor de la nostra ciutat, Sergio Enríquez amb 31:30. | Aquest any tenim la novetat de tenir a tres grups de “batukaires” pratencs que ens amenitzaran tot el recorregut i estaran col•locats en els llocs més estratègics de la cursa per animar i donar empenta a tots els corredors i corredores. El recorregut, el mateix dels anys anteriors, tornarà a ser un circuit de 5 kilòmetres pels carrers del Prat al que li donarem dues voltes amb sortida i arribada a les pistes Moisès Llopart del CEM Sagnier. Per més informació i inscripcions a la web de la cursa: www.pratencaa.org i també a http://www.atletisme.cat

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.