XI Cursa Delta Prat. 10 km homologats i perfectes per fer marca

0
458

Ja estan obertes les inscripcions de la XI Cursa Delta Prat que es celebrarà el proper dissabte 5 de juny a partir de las 7 de la tarda. Novament el Pratenc AA i el Periòdic Delta son les dues entitats organitzadores i aquest any amb mes il•lusió, si cap, esperem una multitudinària participació de tots els “runners” que ens han acompanyat en els anteriors anys i els nous que vulguin gaudir d’una tarda esportiva per a tota la família. Recordeu que abans de la cursa de 10 km hauran tres curses infantils pels més petits a partir de les 18’30. La cursa, homologada per la FCA, es un recorregut ideal per fer marca. L’any passat es va fer rècord a la categoria masculina a càrrec del corredor de la nostra ciutat, Sergio Enríquez amb 31:30. | Aquest any tenim la novetat de tenir a tres grups de “batukaires” pratencs que ens amenitzaran tot el recorregut i estaran col•locats en els llocs més estratègics de la cursa per animar i donar empenta a tots els corredors i corredores. El recorregut, el mateix dels anys anteriors, tornarà a ser un circuit de 5 kilòmetres pels carrers del Prat al que li donarem dues voltes amb sortida i arribada a les pistes Moisès Llopart del CEM Sagnier. Per més informació i inscripcions a la web de la cursa: www.pratencaa.org i també a http://www.atletisme.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.