Medijocs, els jocs esportius del COMB

0
2491

Proper 29 de Maig a Sant Cugat del Vallès. Circuit la Pollancreda fins a Can Borrell. 8km.
La Cursa Atlètica vol ser una festa de l’esport del col·lectiu mèdic i estan convidats a participar-hi els metges, els membres del COEC, els seus familiars i amics, el personal del COMB i de les seves societats i del COEC i tots/es els/les professionals i treballadors del sector sanitari (hospitals, ABS, Administració, etc.).
Categories: Infantil masculí i femení: fins 13 anys. Seniors masculí i femení: fins a 39 anys. Veterans masculí i femení: entre 40 i 49 anys. Superveterans mascúlí i femení: a partir de 50 anys. Premis: 1r, 2n i 3r de cada categoria. Tots els trofeus seran lliurats al finalitzar la cursa.| A més a més dels premis individuals, s’atorgarà un premi per cada modalitat esportiva al centre de treball. En la modalitat d\’ equips serà a l’equip guanyador del centre que representi i en proves individuals a la suma dels temps o punts dels tres primers classificats. Al finalitzar la cursa hi haurà un sorteig de diversos materials entre els assistents presents.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.