Gran participació a les curses de Sant Josep de Montblanc

0
431

Centenars de persones han corregut a la clàssica a l\’ermita de Sant Josep de Montblanc que té lloc cada primer de maig.
Les curses de Sant Josep de l\’1 de maig organitzades pel Club Atlètic Montblanc han comptat de nou amb molta participació. Centenars de persones han participat a les dues curses. A la cursa de fons han participat 300 persones, que era el límit fixat per la organització, mentre que a la popular ha comptat amb més de 150 participants. La cursa de fons, de 10 quilòmetres de llargada, arribava a la 16a edició i repetia el recorregut estrenat en l\’edició 2009, recorregut exigent que es desenvolupa per per asfalt i camí. La cursa de fons ha estat guanyada en categoria masculina per Manuel Torres Alcazar de l\’Esportiu Penedès, i en categoria femenina per Silvia Pedrola del Club Natació Reus Ploms. Destacar el bon paper dels atletes del Club Atlètic Montblanc, on Sergi Casas ha quedat segon de la general i Pere Miró, quart de la general. Pel que fa a la cursa popular, de tres quilòmetres de llargada i que arribava a la 33a edició, aplegava desenes de persones de totes les edats que ha transcorregut pel mateix indret de les edicions passades, també, amb èxit. La cursa popular ha estat guanyada en categoria masculina per Kilian Garcia i en categoria femenina perXell Miró. | L\’arribada a l\’ermita el CAM ha obsequiat a tots els corredors amb records i un generós esmorzar. Posteriorment s\’han donat els premis dels guanyadors i s\’ha sortejat diversos regals. Així doncs, participació, trofeus, premis, quilòmetres, cansament i satisfacció en la que ja és una clàssica: la cursa a l\’ermita de Sant Josep que organitzada pel Club Atlètic Montblanc. Els resultats i les classificacions poden consultar-se a la pàgina web: www.atletisme.cat/clubs/montblanc El Club Atlètic Montblanc agraeix la col·laboració de tots els voluntaris, col·laboradors, Policia Local i Protecció Civil.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.