FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
485

El FC Barcelona, Campió en homes i dones
Aquest diumenge 2 de maig s\’han celebrat les jornades finals de la Lliga Catalana de Clubs 2.010 en les diferents categories.
El Futbol Club Barcelona s\’ha proclamat Campió, tant a la categoria femenina com a la masculina, als encontres del Grup A celebrats a El Prat del Llobregat, amb un ampli marge de punts sobre els següents classificats, que han estat l\’Agrupació Atlètica de Catalunya i el CA Laietània en dones, i el CA Laietània i el CA Manresa en homes. Amb aquestes victòries, el FC Barcelona revalida els títols aconseguits la temporada passada i augmenta el seu ampli historial en aquesta competició. Al Grup B de la Primera Categoria masculina, celebrat a Granollers, la victòria ha estat pel CA Castellar. L\’encontre del Grup B de la Primera Categoria femenina s\’ha celebrat a Terrassa i el triomf ha estat per l\’equip amfitrió la UA Terrassa.| A la Segona Categoria masculina es va disputar a Tarragona l\’encontre del grup d\’ascens. El CA Mollet i el CA Montornès es van classificar primer i segon respectivament, aconseguit d\’aquesta manera l\’ascens a Primera Divisió. A la Tercera Divisió masculina i Segona Divisió femenina es va realitzar la primera de les dues jornades finals, quedant per disputar la segona jornada final el proper 16 de maig.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.