Cursa de 10Km de Sant Quirze del Vallès

0
375

El proper 9 de maig a les 9 del matí, tindrà lloc la tercera edició de la Cursa de 10Km de Sant Quirze del Vallès Memorial David Rovira. Organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Sant Quirze i CoRReDoRS.CaT, la cursa puntua per la lliga Championchip i manté el mateix recorregut de l’any passat, circuit de gran bellesa que transcorre entre el casc urbà, prats, zones de conreu i vegetació de ribera. Enguany, les principals novetats són la possibilitat de fer la Cursa de 5Km no competitiva, i la participació en la campanya ‘Sabatilles Solidàries’ amb la qual es pretén recollir sabatilles i samarretes en bon estat per cedir-les a l’ONG Acció Solidària del Vallès.| Entre els serveis als corredors destaquem l’obsequi d’una dessuadora esportiva amb cremallera, curses infantils gratuïtes de 800 i 2400 m, botifarrada i beguda pels grans, coca i batut pels més petits, el sorteig d’un munt de regals (DVD portàtil, càmeres fotogràfiques digitals, jaquetes i armilles del Barça, rellotges, pel·lícules en DVD, llibres,…), servei de llebres des de sub40’ fins a sub65’, retransmissió en directe per Ràdio Sant Quirze, així com els habituals serveis de guarda-roba, dutxes i pàrking al costat de zona d’arribada. Us esperem a tots ens aquesta cursa que ja s’ha consolidat dins del calendari atlètic popular de Catalunya i que promet una matinal esportiva, lúdica i molt emotiva.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.