Cursa de 10Km de Sant Quirze del Vallès

0
550

El proper 9 de maig a les 9 del matí, tindrà lloc la tercera edició de la Cursa de 10Km de Sant Quirze del Vallès Memorial David Rovira. Organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Sant Quirze i CoRReDoRS.CaT, la cursa puntua per la lliga Championchip i manté el mateix recorregut de l’any passat, circuit de gran bellesa que transcorre entre el casc urbà, prats, zones de conreu i vegetació de ribera. Enguany, les principals novetats són la possibilitat de fer la Cursa de 5Km no competitiva, i la participació en la campanya ‘Sabatilles Solidàries’ amb la qual es pretén recollir sabatilles i samarretes en bon estat per cedir-les a l’ONG Acció Solidària del Vallès.| Entre els serveis als corredors destaquem l’obsequi d’una dessuadora esportiva amb cremallera, curses infantils gratuïtes de 800 i 2400 m, botifarrada i beguda pels grans, coca i batut pels més petits, el sorteig d’un munt de regals (DVD portàtil, càmeres fotogràfiques digitals, jaquetes i armilles del Barça, rellotges, pel·lícules en DVD, llibres,…), servei de llebres des de sub40’ fins a sub65’, retransmissió en directe per Ràdio Sant Quirze, així com els habituals serveis de guarda-roba, dutxes i pàrking al costat de zona d’arribada. Us esperem a tots ens aquesta cursa que ja s’ha consolidat dins del calendari atlètic popular de Catalunya i que promet una matinal esportiva, lúdica i molt emotiva.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.