Abdeslam Louah i Elena Daví imposen la seva llei a la Canet Race 10Km

0
397

La tercera prova de les Run10 Mediterranean Series 2010 acaba amb la victòria més ajustada de la temporada tant a la categoria masculina com a la femenina Igualada, 2 maig 2010. Els carrers de Canet de Mar han estat l’escenari de la cursa més igualada de les disputades fins aquest moment a les Run10 Mediterranean Series 2010 amb motiu de la Canet Race 10Km, una prova que ha comptat amb més de 500 inscrits.| El triomf d’Abdeslam Louah (Agrupació Atlètica Catalunya) s’ha decidit als darrers metres amb un gran esprint final davant Abdeslam El Ouahabi (AC Carns Viaplana) i Jaume Aragonés (C.A. A 4 El Km) al qual la punta de velocitat de Louah ha estat clau després d’una cursa en grup des dels primers compassos. La prova femenina se l’ha endut Elena Daví amb només vuit segons de diferència amb Mercè Pérez (Elskekorrenmolt). La tercera plaça femenina ha estat per Susanna Armengol (Corredors.cat). El sinuós traçat urbà de la Canet Race 10Km ha convertit aquesta prova en la més tàctica de les celebrades fins el dia d’avui, ja que els desnivells constants del circuit d’aquesta vila del Maresme plena d’edificis modernistes han estat decisius perquè el cap de cursa rodés en grup fins els darrers metres. Aquesta cursa, dirigida per l’excampió d’Europa Júnior de 10.000m Ricard Fernández, ha quedat a la retina dels participants per la bellesa del seu recorregut i per tractar‐se d¡una prova que es distingeix de la resta per no centrar‐se en un perfil altimètric planer. La matinal esportiva ha començat amb l’aventura de l’ultrafondista grega Alexandra Panayotou, que ha sortit corrent de casa seva a Sant Vicenç de Montalt seguint un traçat per muntanya de 20 quilòmetres i superant un desnivell de 1.6000 metres per aconseguir arribar a la línia de sortida. Després de córrer durant 2 hores i 42 minuts, Panayotou ha disputat la prova per acabar al setzè lloc de la general femenina amb una marca de 49’12”. Les Run10 Mediterranean Series continuaran la propera setmana amb la quarta cita, la que tindrà lloc a Comarruga (Tarragona), amb un circuit molt planer, similar al que va tenir la cursa disputada a Roses el passat 28 de març i a qual molts dels atletes populars podrien sortir a buscar la seva marca personal sobre la distància de 10 quilòmetres. La sortida de la prova tindrà lloc a les 10:00 hores. Per a més informació del Circuit “Run10 Mediterranean Series” us podeu posar en contacte amb els organitzadors mitjançant el número de telèfon 93 116 01 41 o bé amb la pàgina web oficial: www.run10.net. El gran final de festa de la primer temporada tindrà lloc a Cubelles el 16 de maig.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.