Cursa per la Diagonal, 9 de maig: 5K.Superats els 4000 inscrits.

0
311

El proper diumenge dia 9 de maig, la Diagonal de Barcelona serà l’escenari d’una nova prova esportiva, la “Cursa per la Diagonal”. Aquesta activitat pretén donar l’oportunitat de gaudir esportiva i saludablement d’una avinguda emblemàtica de la nostre ciutat, que inicia un procés de diàleg i debat per potenciar el usos ciutadans. L’Ajuntament de Barcelona, amb la col•laboració del grup DIR, us convida a participar d’aquesta especial cursa de 5 km, amb inscripció gratuïta i amb tots els serveis necessaris (avituallament, sistema de cronometratge, samarreta tècnica…) Inscriu-te gratuïtament a la cursa al web www.cursaperladiagonal.cat. Ara mateix ja s\’han superat els 4.000 inscrits i la organització tancarà les inscripcions en arribar als 5.000.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.