CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ

0
243

Anna Rosa i Esteve Campmol, Campions
Aquest diumenge 2 de maig s’ha celebrat l\’edició número trenta-quatre del Campionat de Catalunya Absolut de Marató 2.010, en el marc de la vuitena edició de la Marató d\’Empúries, organitzada per l\’Ajuntament de l\’Escala. Els Campions han estat Anna Rosa (FCB) i Esteve Campmol (CN Banyoles) amb uns temps de 3h08’08” i 2h40’52” respectivament. Amb aquesta victòria, Anna Rosa aconsegueix el seu cinquè títol català de marató, i el quart consecutiu. En segona posició s’ha classificat Isabel Oliván (CF Viladecavalls) i la medalla de bronze ha estat per Emi Vaquero (ADC). En homes, la segona plaça ha estat per Ramon Trullols (AA Xafatolls Mollerussa) i la tercera per Antonio Sevillano (JA Sabadell). |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.